De spoorwegovergang in de Stationsstraat.
Google Street View De spoorwegovergang in de Stationsstraat.

Spoorwegovergang Stationsstraat even dicht
door werken

In opdracht van Infrabel vinden er van maandag 23 september tot en met vrijdag 15 november werken plaats aan de spoorwegovergang in de Stationsstraat. De overgang krijgt een geluidsarme en onderhoudsvriendelijke rubberen bekleding. Zowel de onderlaag, dwarsliggers en rails worden vervangen.

Door de werken geldt er een omleiding. Verkeer vanuit het centrum kan omrijden via de Duifhuizenlaan en de Rozebeeksestraat. Verkeer dat van de Rijksweg komt kan via de Emiel Neirynckstraat rijden. Zwaar vervoer van meer dan 5,5 ton dat van de Rijksweg komt, kan rijden naar de ovonde en dan de Izegemsestraat oprijden. Vandaar gaat het dan richting Spoelewielen-, Beukenlaan, Rozebeeksestraat en Duifhuizenlaan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer