JBOR

Unizo Diensten Roeselare-Izegem is nieuwe organisator beurzen ‘Huis & Tuin’ en ‘Leef!’

Unizo Diensten Roeselare-Izegem, organisator van de Jaarbeurs Roeselare en de Bouwbeurs Roeselare, zal voortaan ook de beurzen ‘Huis & Tuin’ en ‘Leef!’ organiseren. 

Beide beurzen werden tot nu georganiseerd door MD Events van zaakvoerder Filip Deroo. Huis & Tuin staat sinds 2012 op de kaart als tuin- en lifestylebeurs, Leef! is de vakantie- en vrijetijdsbeurs van de regio. Filip Deroo blijft nauw samenwerken met Unizo Diensten Roeselare-Izegem voor de organisatie en het commercieel luik van de vier beurzen samen. 

Unizo Diensten Roeselare-Izegem organiseert voortaan dus vier beurzen in Expo Roeselare, die elk in hun domein succesvol zijn. Voor alle beurzen zijn ook al nieuwe data bekend. Jaarbeurs Roeselare vindt plaats van 1 november tot en met 11 november, Huis & Tuin kun je bezoeken van 23 tot 25 november en van 29 november tot 1 december. Leef! Zal Expo Roeselare inpalmen van 10 tot 13 januari 2020 en Bouwbeurs Roeselare strijkt er neer van 8 tot 10 februari en van 14 tot 16 februari 2020. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer