Vincent Kint.
Foto VGGS Vincent Kint.

Vincent Kint nieuwe CD&V-voorzitter

Het bestuur van de CD&V-afdeling heeft met Vincent Kint onlangs een nieuwe voorzitter verkozen. Hij was in een vorig politiek leven actief bij N-VA, maar ging later als onafhankelijke zetelen en koos uiteindelijk voor CD&V. De Lendeledenaar is zaakvoerder van het Kuurnse bedrijf Black and White Company.

“Tijdens de verkiezingen van 2018 heb ik de taak op mij genomen om de ploeg naar de verkiezingen te leiden”, vertelt Vincent. “We hebben toen een duidelijk statement gemaakt: we maken een programma met ambitie dat Lendelede 2030 heet. Gezien ik het concept van Lendelede 2030 heb aangebracht, was het een logische stap dat ik deze taak ook verder naar de toekomst zou uitdragen en begeleiden. Ik hou ervan om achter de schermen te werken. 12 jaar is een lange rit en hij moet gereden worden met hetzelfde enthousiasme als waarmee hij gestart is.” Ondertussen is er ook een jongerenwerking van CD&V opgestart.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer