Het infomoment vindt plaats op zaterdag 24 augustus van 10 uur tot 11.30 uur in de gebouwen van OCMW Lennik aan de Frans Van der Steenstraat.
Google Maps Het infomoment vindt plaats op zaterdag 24 augustus van 10 uur tot 11.30 uur in de gebouwen van OCMW Lennik aan de Frans Van der Steenstraat.

Huis van het Nederlands organiseert infomoment voor Nederlandse taallessen

Het Huis van het Nederlands organiseert in samenwerking met GLTT op zaterdag 24 augustus een infomoment over het volgen van Nederlandse taallessen.

Tijdens het infomoment kunnen geïnteresseerde nagaan welke cursus ze kunnen volgen. Na het infomoment kan je meteen een inschrijving aanvragen voor een cursus. Het infomoment vindt plaats op zaterdag 24 augustus van 10 uur tot 11.30 uur in de gebouwen van OCMW Lennik aan de Frans Van der Steenstraat.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer