De affiche voor de tweede Pajottekesdagen.
VNJ Lennik De affiche voor de tweede Pajottekesdagen.

VNJ trapt nieuw werkjaar af met Pajottekesdagen

Jeugdbeweging VNJ Lennik kijkt met volle goesting uit naar de start van het tweede werkjaar dat in september start. Aftrappen doen ze met een tweede editie van de Pajottekesdagen. Drie weekends lang kunnen kinderen zich uitleven als Kelten en Germanen.

“Na een succesvol eerste werkjaar vliegen we er volgende maand opnieuw stevig in door drie weekends op rij openbare spelactiviteiten te organiseren voor kinderen en jongeren uit Lennik en omstreken”, klinkt het. “Op 8, 15 en 22 september kan iedereen zich een hele namiddag uitleven Kelten en Germanen – het verhaal zet zich elke week verder. De activiteiten zijn leeftijdsgebonden om het voor iedereen spannend te houden. Week na week zullen ze avonturen op hun pad tegenkomen.”

Ouders en sympathisanten kunnen tijdens en na de activiteiten iets drinken en kennismaken met het VNJ. Zoals het een jeugdbeweging betaamt sluiten ze telkens af met een kampvuur. “Vriendschappen opbouwen, buiten ravotten en ook nog iets opsteken zijn waarden die het VNJ hoog in het vaandel draagt.”

Meer informatie: www.facebook.com/VNJ.Lennik

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer