Mozkito

Zeven bestuurders betrapt op rijden onder invloed bij eerste controle van deze BOB-campagne

De lokale politiezone Pajottenland heeft zaterdagnacht op verschillende plaatsen alcoholcontroles gehouden. Zeven bestuurders legden een positieve ademtest af. Daarnaast werden nog elf andere verkeersinbreuken vastgesteld.

De agenten stelden zich zaterdagnacht onder meer op langs de Edingsesteenweg in Leerbeek, aan de Stationsstraat in Herne en langs de Repingestraat in Vollezele. In totaal werden 252 bestuurders aan een ademtest onderworpen en zeven onder hen bleken te diep in het glas gekeken te hebben. Twee onder hen speelden hun rijbewijs ook onmiddellijk voor vijftien dagen kwijt.

Daarnaast werden nog drie processen-verbaal opgesteld voor het niet bij hebben van het rijbewijs, voor het negeren van eenrichtingsverkeer. Vijf waarschuwingen werden opgesteld voor kleinere overtredingen en drie buitenlanders dienden onmiddellijk een boete te betalen voor het niet bijhebben van de nodige documenten. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer