2 Het blijft voorlopig nog een groot vraagteken of Het Groot Verlof door zal kunnen gaan in Leuven, maar organisator vzw Leuvenement leeft op goede hoop.
Vertommen Het blijft voorlopig nog een groot vraagteken of Het Groot Verlof door zal kunnen gaan in Leuven, maar organisator vzw Leuvenement leeft op goede hoop.

Exclusief voor abonnees

Bedreigt corona-epidemie de Leuvense zomer? Burgemeester Ridouani: “Mijn aanvoelen is dat grote festivals niet evident zullen worden”

Komt de Leuvense zomerkalender in gevaar door het coronavirus? Voor een duidelijk antwoord op die vraag is het nog te vroeg en een beslissing over festival Het Groot Verlof laat voorlopig dan ook op zich wachten. “We weten niet of het kan doorgaan”, zegt burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a). “Mijn aanvoelen is dat grote festivals niet evident zullen worden, zeker niet als ze een internationaal publiek aantrekken.”

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Sahuc Bart

    De mensen hebben nu wel andere zorgen en prioriteiten dan die festivals. Ridouani herkauwt overigens wat specialisten een maand geleden al in de media verkondigd hebben.

Lees meer