Illustratie PZ Leuven
Vertommen Illustratie PZ Leuven

Betrapte parfumdief kan ingerekend worden met hulp van omstaanders

Een 29-jarige man uit Antwerpen is zaterdagnamiddag betrapt in de Leuvense Inno toen hij enkele flesjes parfum ter waarde van 450 euro probeerde mee te graaien. 

Een bewakingsagent had de twintiger in de smiezen via de bewakingscamera. Daarop was te zien hoe de dief een fles verstopte in de binnenkant van een zak die met aluminiumfolie was bekleed om het winkelalarm te omzeilen. Toen de winkeldief naar buiten stapte, werd hij achterna gezeten door de bewakingsagent. Op de hoek van de Diestsestraat en de Vital Decosterstraat kon de bewakingsagent de dief tegenhouden. Het kwam tot een schermutseling waarbij de bewakingsagent met het achterhoofd tegen een verkeerspaaltje terecht kwam met een bloedende hoofdwonde als gevolg. Samen met enkele omstanders kon de winkeldief toch worden vastgehouden tot de politie ter plaatse was. Het parket werd van de feiten in kennis gesteld.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer