De Kaai in Wijgmaal staat voor wonen aan het rustgevende water.
Kwalis De Kaai in Wijgmaal staat voor wonen aan het rustgevende water.

Bijna energieneutraal wonen aan het water? Dat kan in De Kaai in Wijgmaal

Wie op zoek is naar een bijzondere locatie om te wonen, kan misschien wel terecht in project De Kaai in Wijgmaal. Kwalis bouwt er een residentie aan de Vaart met vijftien appartementen die worden gerealiseerd volgens het BEN-principe. Dat staat voor ‘bijna energie neutraal’.

Genieten van groen en water op enkele kilometers van Leuven…dat is het uitgangspunt van residentie De Kaai in Wijgmaal. Bedrijf Kwalis bouwt er vijftien appartementen en een ondergrondse parkeergarage. De gelijkvloerse appartementen hebben een charmante privétuin, de bovenliggende appartementen hebben ruime terrassen met zicht op het water. De twee penthouses beschikken dan weer over een uniek dakterras met een prachtig zicht. Ook niet onbelangrijk is het BEN-principe wat staat voor ‘Bijna Energie Neutraal’.

Natuurgebied

“De Kaai Leuven is een plek om aan te meren en om thuis te komen”, klinkt het bij Kwalis. “In ditbouwproject aan de Vaart vloeien de tijdloosheid van het gebouw en de ruimtelijkheid van de natuur in elkaar over. De ligging aan het water en het uitzicht op het natuurgebied aan de overkant bieden rust in de drukke wereld. Rust en bereikbaarheid gaan hand in hand bij dit bouwproject. Wonen in ‘De Kaai Leuven’ biedt alle kansen om flexibel en bewust om te gaan met tijd en mobiliteit.”

Prijzen

Prachtig project, maar daar hangt uiteraard een prijskaartje aan vast. Voor een slaapkamer met één appartement tel je minstens 285.000 euro neer. Een appartement met twee of drie slaapkamers begint bij prijzen van respectievelijk 330.000 en 385.000 euro. Voor een penthouse moet je nog iets dieper in de buidel tasten: 595.000 euro. Meer info: dekaaileuven.be

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer