4 AB InBev heeft een duurzame oplossing gevonden voor de restalcohol uit alcoholvrij bier.
Vertommen AB InBev heeft een duurzame oplossing gevonden voor de restalcohol uit alcoholvrij bier.

Exclusief voor abonnees

De ene zijn restalcohol is de andere zijn wasproduct: AB InBev en Ecover gaan opvallende samenwerking aan

Schoonmaakpionier Ecover heeft een primeur beet. Het bedrijf maakt sinds kort afwasmiddel met de restalcohol die overblijft na de productie van alcoholvrij bier bij de Leuvense brouwerij AB InBev. Op die manier leidt een huwelijk tussen twee verrassende partners tot een concrete bijdrage aan een beter milieu. “Onze missie is een Clean World revolutie”, klinkt het ambitieus.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gijs De Wachter

    En met welk product varen die boten dan? Is dan nog steeds diesel? of is daar ook verandering in te zien,want zo’n boot kan wat uitstoten hé. En als je dezelfde hoeveelheid op zet,en je denkt aan de tijd die je nooit,nergens mag verliezen. Sluizen/bruggen. ik weet dat zij werken met een tachograaf. We hebben nu al veel beloftes gemaakt. We zouden nu graag eens bewijzen zien✔️

  • Walter Nysen

    dat wisten we al lang, alleen noemde dat product dan Heineken

Lees meer