4 De fietser botste tegen het openzwaaiend portier van de Audi langs het fietspad.
vertommen De fietser botste tegen het openzwaaiend portier van de Audi langs het fietspad.

Fietser (19) kritiek na klap tegen openzwaaiend portier met elektrische fiets

Een 19-jarige fietser uit Sint-Genesius-Rode is donderdagmiddag omstreeks 14.25 uur met zijn elektrische fiets tegen een openzwaaiend portier van een auto gereden op de Tiensesteenweg in Leuven. Daarna werd hij aangereden door een terreinwagen die richting centrum reed. Het slachtoffer werd onder politiebegeleiding in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis. In de loop van de avond was dat levensgevaar geweken. Het Leuvense parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse en stelde een wetsarts aan. Het verkeer tijdens de avondspits verliep bijzonder moeizaam door het ongeval en de afwikkeling ervan. 

4 De elektrische fiets van het slachtoffer.
vertommen De elektrische fiets van het slachtoffer.
4 De terreinwagen reed de fietser aan na de klap tegen het portier.
vertommen De terreinwagen reed de fietser aan na de klap tegen het portier.
4 De fietser botste tegen het openzwaaiend portier van de Audi langs het fietspad.
vertommen De fietser botste tegen het openzwaaiend portier van de Audi langs het fietspad.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ilse Vandewoude

    Hier geef ik de bestuurder zeker geen gelijk. Je moet maar wat opletten als je je deur opendoet. Die bestuurder mag van geluk spreken dat de fietser niet is overleden. Dit soort ongevallen gebeuren veel te vaak. Bijna niemand kijkt nog in zen spiegel. Is dit dan echt teveel gevraagd van de bestuurder? Ik denk van niet.

  • Gaston FOUBERT

    Je wordt voorbijgereden en 100 meter verder stoppen ze. Dan zijn ze al vergeten dat je er aan komt en zwieren meteen hun deur open.

Lees meer