4 Hops'n More in de Parijsstraat is de  nieuwe speciaalzaak van Jelle Suply en Koen Kostermans.
Vertommen Hops'n More in de Parijsstraat is de nieuwe speciaalzaak van Jelle Suply en Koen Kostermans.

Hops ’n More haalt unieke biersoorten uit de hele wereld naar Leuven: “Nee, Stella staat niet in onze koelkast”

In de Parijsstraat in Leuven vind je sinds kort Hops ‘n More: een nieuwe drankenhandel naar het idee van Koen Kostermans (32) en Jelle Suply (39). De twee eigenaars werken samen met ambachtelijke brouwerijen die met innovatieve en creatieve producten op de markt komen. “Een Stella zal je hier niet vinden”, zegt Koen. “We hebben allerlei speciale bieren, ciders, en niet-alcoholische dranken.”

Leuven is weer een innovatief concept rijker: Koen Kostermans en Jelle Suply hebben hun eigen zaak uit de grond gestampt onder de naam ‘Hops ‘n More’. Het is een drankenhandel waar je terecht kan voor speciale bieren, ciders en niet-alcoholische dranken. 

Vers getapt

“Wij bieden niet het klassieke gamma aan dat je in de grootwarenhuizen vindt”, zegt Koen. “We werken samen met kleine ambachtelijke brouwerijen van over de hele wereld die creatief uit de hoek durven komen. Zo hebben we verschillende bieren uit Noorwegen, Denemarken, Kroatië, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en noem maar op. We hebben ook een tapinstallatie staan waarmee we vers bier inblikken voor de klanten. Het is momenteel niet de bedoeling dat je hier iets kan drinken, maar op termijn willen we wel proeverijen organiseren.”

Soda’s

“Het concept bestond nog niet in Leuven en er was zeker vraag naar”, zegt Jelle. “We bieden een uitgebreid en gevarieerd gamma. Omdat we met heel kleine ambachtelijke brouwerijen werken, hebben we veel unieke bieren in de frigo staan. Er is daar maar een beperkte voorraad van geproduceerd. Maar niet alleen voor alcoholische dranken kan je hier terecht. We hebben veel soda’s die je nergens anders in België, en al zeker niet in Leuven, vindt.”

Parijsstraat 27, 3000 Leuven, open op maandag van 14 tot 19 uur en van dinsdag tot zaterdag van 12 tot 19 uur.

4
Vertommen
4 Speciale biersoorten bij Hops'n More.
Vertommen Speciale biersoorten bij Hops'n More.
4
Vertommen

Lees meer