Vertommen

Inbreker bijt in pink

Een medewerker van de Koptische kerk op de Diestsevest betrapte het voorbije weekend een inbreker. De dader liet zich niet zomaar inrekenen.

Samen met hulp van een andere persoon die in de kerk aanwezig was, kon de verdachte worden tegengehouden tot de politie ter plaatse kwam. Dat gebeurde echter niet zonder slag of stoot. De medewerker van de kerk werd door de indringer in de pink gebeten. De betrapte man werd opgesloten. Hij was duidelijk onder invloed van alcohol en drugs. In zijn zak werd nog een kleine hoeveelheid cannabis aangetroffen. De man had geen geldige identiteitsdocumenten op zak en is wellicht illegaal in ons land. Hij werd opgesloten om te ontnuchteren. De dienst vreemdelingenzaken werd gecontacteerd.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer