3 Cartoonist Jeroom aan de start van de Vlierbeek run
Vertommen Cartoonist Jeroom aan de start van de Vlierbeek run

Jeroom jogt mee bij Vlierbeek run tijdens Abdijfeesten

Het hele weekend werd de binnenplaats van de Abdij weer omgebouwd tot een feestdorp. De Abdijfeesten zijn een vaste afspraak op de agenda van veel Vlierbekenaren en omwonenden. 

“De bedoeling is om mensen bij elkaar te brengen. De Abdijfeesten worden ondersteund door vrijwilligers, die mee een centje willen bijverdienen voor het goede doel”, zegt voorzitter vzw Abdijfeesten Jan Vanautgaerden.

De opbrengst van de zevende editie gaat integraal naar het ‘Family Friendly’-project van de dienst kindergeneeskunde van het regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven. Met het ‘Family Friendly’-project willen de teams van de dienst kindergeneeskunde kinderen en ouders nog meer persoonlijk betrekken en laten participeren tijdens de behandeling en de zorg.

Tijdens de Vlierbeekfeesten is er amusement voor jong en oud. Springkastelen, optredens van lokale coverbands, grimmen, circus Salto, wandelzoektochten, een VIP-diner en tot slot een Vlierbeek run. Aan die familieloop namen 50 lopers deel, waaronder ook cartoonist Jeroom Snelders, peter van het ‘Family Friendly’-project. Hij liep acht kilometer. De abdijfeesten lokken gemiddeld zo’n 650 bezoekers en met het mooie weer was dat deze editie niet anders.

3 Jeroom aan de start van de Vlierbeek run
Vertommen Jeroom aan de start van de Vlierbeek run
3 De Vlierbeek run
Vertommen De Vlierbeek run

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer