Leuven Hotel Day: Leuvense hotels zetten deuren open

Elf Leuvense hotels zetten op zondag 2 juni hun deuren open voor nieuwsgierige bezoekers. Inwoners kunnen tijdens de Leuven Hotel Day kennis maken met hotels in eigen stad. Ook geïnteresseerden uit de regio zijn welkom.

Het initiatief komt van de Leuvense hotels, met steun van Toerisme Leuven. Op die manier willen ze inwoners laten kennis maken met het hotelaanbod in de stad. Op Leuven Hotel Day kan je een verscheidenheid aan hotelkamers ontdekken, kennis maken met gedreven hotelmedewerkers en plekken bezoeken waar je ook op andere dagen welkom bent, zoals het restaurant of de hotelbar. 

“We willen de Leuvenaars nauwer betrekken bij de toeristische beleving van hun stad. Zij zijn immers de beste ambassadeurs van Leuven. De Leuven Hotel Day speelt hier op in door hen kennis te laten maken met een wezenlijk onderdeel van iedere citytrip: het hotelverblijf”, aldus schepen van toerisme Denise Vandevoort. 

Rondleidingen

In ieder hotel start elk half uur tussen 13 en 17 uur een rondleiding. Op die manier is het mogelijk om meerdere hotels op één namiddag te combineren. De rondleidingen zijn gratis en op voorhand inschrijven is niet nodig. De elf deelnemende hotels zijn Begijnhof Hotel, De Pastorij, Ibis Budget Leuven, Ibis Leuven centrum, Lavan, Martin’s Klooster, Mille Colonnes, Novotel Leuven Centrum, Park Inn by Radisson Leuven, Pentahotel Leuven en The Fourth.

Deelnemers die minstens vier hotels bezoeken, maken kans om een ontbijt, een diner of een hotelovernachting te winnen. Meer informatie is terug te vinden op www.leuvenhotelday.be

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer