Illustratie verkeersactie
Vertommen Illustratie verkeersactie

Leuvense politie betrapt 11 dronken bestuurders tijdens verkeersactie

De Leuvense politie heeft zaterdagavond een grote verkeersactie gehouden aan de Parkpoort en op de Koning Boudewijnlaan. In totaal werden er 421 voertuigen gecontroleerd. De politie betrapte 11 bestuurders die te veel gedronken hadden. Zij verloren tijdelijk hun rijbewijs. Een bestuurder reed onder invloed van drugs en omdat hij zijn rijbewijs niet bij zich had, werd zijn voertuig ingehouden. 

Er werden ook andere verkeersinbreuken vastgesteld. Twee voertuigen waren niet in orde met de keuring van hun wagen en een andere bestuurder vertoonde onaangepast rijgedrag. De drugshond betrapte daarnaast nog drie personen op het bezit van drugs. Tot slot bekeurde het politie-fietsteam tien fietsers zonder licht en negen foutparkeerders.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer