Het gemeentehuis in de Gemeentestraat waar iedereen welkom is voor het walk-in moment op 6 juni.
Vertommen Het gemeentehuis in de Gemeentestraat waar iedereen welkom is voor het walk-in moment op 6 juni.

Ontwerp beleidsverklaring is klaar, de mening van de burger telt

Walk-in moment op gemeentehuis op 6 juni

Het college van burgemeester en schepenen van Oud-Heverlee heeft het ontwerp van haar beleidsverklaring klaar. Deel uw mening of advies via mail of kom naar het walk-in moment op 6 juni. De definitieve tekst wordt tijdens de gemeenteraad van eind juni voorgelegd.

“Een gemeente besturen is echter niet alleen het werk van bestuursleden, adviesraden of gemeentelijke diensten. Iedere inwoner heeft zijn mening en kan met constructieve voorstellen bijdragen aan een beter beleid”, klonk het bij het college van de burgemeester en zijn schepenen.

Wenst u graag uw mening of advies bij het beleidsplan te delen, stuur dan een e-mail voor 5 juni via secretariaat@oud-heverlee.be. Schrijft u liever een brief, dan ontvangt de gemeente deze graag op hun secretariaat op de Gemeentestraat 2, 3054 Oud-Heverlee.

Iedere bewoner is op donderdagavond 6 juni van harte welkom op het gemeentehuis. Er staat geen klassieke hoorzitting gepland, maar wel een walk-in moment. Iedereen kan doorlopend tussen 20 en 22 uur van gedachten wisselen met het college van burgemeester en schepenen over de beleidsverklaring. De mogelijkheid om zelf rechtstreeks vragen te stellen of eigen suggesties te bespreken met de bevoegde schepen, bestaat eveneens.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • willy schroeders

    Moest in iedere gemeente iedereen op gelijke voet worden berechting zou het leven er heel anders uit zien hiermee bedoel ik iedereen heeft zijn vrienden en connecties zodat altijd iets regelbaars is spijtig dat dit moet gebeuren

Lees meer