Vertommen

POLL: wat brengt de toekomst voor de Leuvense Bondgenotenlaan?

De Bondgenotenlaan in Leuven kampt met 15 % leegstand en dat is opmerkelijk meer dan het Leuvense gemiddelde van 8,5 %. Leuven is nog steeds één van de betere leerlingen van de klas in vergelijking met andere centrumsteden maar er moet wel actie worden ondernomen om de belangrijkste winkelstraat van Leuven nieuw leven in te blazen. Luc Cauberg - die de handelaars van de Bondgenotenlaan vertegenwoordigt- ziet het drukke busverkeer als boosdoener. Moet de winkelstraat evolueren naar een verkeersvrije straat? Deel uw mening met ons. 

Poll

Wat brengt de toekomst voor de Leuvense Bondgenotenlaan?

  • Evolueren naar een volledig verkeersvrije Bondgenotenlaan 42%
  • De huidige situatie met busverkeer en beperkt autoverkeer behouden in de Bondgenotenlaan 58%
1.592 stemmen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Kristof Vangroenderbeek

    Een stadsbus erdoor en niet elke bus nu...dat zou al veel oplossen. Vanaf 11uur ook geen verkeer meer en mooier aanleggen van de straat.

  • Degeest Etienne

    De torenhoge huurprijzen zijn hier zeker en vast de grote boosdoener, huurprijzen van 8000/maand en meer, hoeveel moet je hiervoor verkopen, en ook zeker de e-commerce.

Lees meer