Restaurant Kokoon in de 's-Meiersstraat in Leuven.
Vertommen Restaurant Kokoon in de 's-Meiersstraat in Leuven.

Restaurant Kokoon sluit deuren

Restaurant Kokoon in Leuven heeft de deuren gesloten. Dat hebben de uitbaters bekendgemaakt op de Facebookpagina van de zaak.

Restaurant Kokoon in de ‘s-Meiersstraat in Leuven is voorgoed gesloten. Dat maakten de uitbaters van de zaak zelf bekend op de Facebook-pagina van het restaurant. “Restaurant Kokoon is vanaf heden gesloten. We willen al onze klanten heel erg bedanken, met een extra welgemeende merci voor al die trouwe klanten die ons soms meermaals per maand of zelfs per week bezochten. We hopen van harte dat we elkaar in de toekomst nog zullen terugzien”, staat er te lezen. Over de reden van de sluiting werd niets bekendgemaakt. Restaurant Kokoon was ruim 20 jaar lang een vaste waarde in Leuven. De uitbaters laten ook nog weten dat mensen die een cadeaubon in hun bezit hebben, contact kunnen opnemen met info@kokoon.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer