De feiten speelden zich af aan café Bardot.
vertommen De feiten speelden zich af aan café Bardot.

Slachtoffer dat zwaar ten val kwam op Oude Markt uit coma

De 26-jarige man die zaterdagnacht op de Oude Markt in Leuven levensgevaarlijk gewond raakte, nadat hij door een buitenwipper werd buitengezet, is uit zijn coma ontwaakt.

De twintiger werd zaterdagnacht buitengezet aan café Bardot door een portier. Tijdens de schermutseling zouden beiden ten val zijn gekomen. Het slachtoffer kwam met zijn hoofd hard op de grond terecht en liep een schedelbreuk op. In het ziekenhuis werd hij in coma gehouden, maar daar is hij nu uit ontwaakt. Hij herstelt verder op de afdeling intensieve zorgen. 

Het parket vorderde een onderzoeksrechter om de zwaarwichtige feiten na te gaan. Er loopt een gerechtelijk onderzoek naar de 30-jarige portier en een 24-jarige man die betrokken zou zijn geweest bij het incident, maar er werd niemand aangehouden. Het slachtoffer was de verjaardag van een vriend aan het vieren in de bar. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer