3 In de Monnikenstraat biedt Appeltans nu andere woongelegenheid aan de mensen die uit zijn andere panden werden gezet wegens onbewoonbaar..
Vertommen In de Monnikenstraat biedt Appeltans nu andere woongelegenheid aan de mensen die uit zijn andere panden werden gezet wegens onbewoonbaar..

Exclusief voor abonnees

Slechts 2 van de 13 mensen die op hotel moesten na onbewoonbaarheid tekenen opnieuw bij familie Appeltans

De stad Leuven is nog op zoek naar een duurzame oplossing voor 9 van de 13 mensen die door de onbewoonbaarheidsverklaring van vier panden van de familie Appeltans zonder onderdak zitten. Twee getroffen bewoners tekenden zopas wel een contract met de bekende verhuurder die betrokken is een gerechtelijk onderzoek. “Binnen 4 tot 6 weken kunnen we voor dergelijke situaties 55 bijkomende wooneenheden vrijmaken”, zegt schepen van Wonen Lies Corneillie (Groen). De oppositie blijft ondertussen kritisch.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer