In het  provinciedomein in Kessel-Lo mag vanaf zaterdag opnieuw worden gespeeld op de speeltuinen.
vertommen In het provinciedomein in Kessel-Lo mag vanaf zaterdag opnieuw worden gespeeld op de speeltuinen.

Speeltuinen in provinciedomein openen zaterdag

De provincie Vlaams-Brabant heropent zaterdag de speeltuinen in het provinciedomein in Kessel-Lo. “Spelen is er opnieuw toegelaten, maar wel met respect voor de veiligheidsmaatregelen”, zegt gedeputeerde Ann Schevenels.

Nadat de Nationale Veiligheidsraad eerder deze week groen licht gaf voor de heropening van speeltuinen besluit de provincie Vlaams-Brabant om alle speeltuinen in de provinciedomeinen te heropenen vanaf zaterdag 30 mei. “Kinderen kunnen weer naar hartenlust ravotten in onze domeinen”, zegt Ann Schevenels, gedeputeerde voor de Provinciedomeinen. “Om de veiligheid van de kinderen, hun ouders en het provinciepersoneel te waarborgen, moet men zich uiteraard wel houden aan de maatregelen. Zo mogen er maximaal 20 kinderen onder 12 jaar aanwezig zijn in de speeltuin. Ouders moeten zich uiteraard houden aan de richtlijnen. Ik denk dan bijvoorbeeld aan voldoende afstand houden. Het dragen van een mondmasker is ook aangeraden.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer