VIDEO. Theo Francken stemt samen met gezin: “VRT heeft Vlaams Belang groter gemaakt door er veel aandacht aan te besteden”

N-VA-kopstuk Theo Francken is in Linden gaan stemmen met zijn gezin. Voor de burgemeester van Lubbeek betekent dat handjes schudden en een praatje slaan met de inwoners. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Ja, het was een goede campagne en ik heb dan ook vertrouwen in een goed resultaat. Zoals steeds kom ik samen met mijn vrouw en kinderen stemmen. Dat is een traditie geworden. De rest van de dag belooft druk te worden, maar deze namiddag maak ik toch nog even tijd om langs te gaan in een café in Lubbeek. Daarna trekken we richting Brussel om de eerste resultaten af te wachten. Wat verwacht ik? Ik denk dat N-VA het goed zal doen in Vlaams-Brabant. We hebben een sterke ploeg die alles gegeven heeft in de campagne. Of ik concurrent Dries Van Langenhove succes heb gewenst? Ik heb hem niet gehoord. Ik denk wel dat Van Langenhove zijn zetel zal binnenhalen. VRT heeft Vlaams Belang groter gemaakt door er veel aandacht aan te besteden.”

Vertommen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer