Yvette Lefevre,  Marc Decadt, Lieve Wyseur en Frank Decadt nemen sectorgenoot Voeders Denys uit Lichtervelde over.
Joke Couvreur Yvette Lefevre, Marc Decadt, Lieve Wyseur en Frank Decadt nemen sectorgenoot Voeders Denys uit Lichtervelde over.

Voeders Decadt neemt sectorgenoot Voeders Denys over

Voeders Decadt uit Oostnieuwkerke neemt vanaf 1 januari sectorgenoot Voeders Denys uit Lichtervelde over.

“We bundelen onze kennis, expertise en ons netwerk, waardoor we een marktpositie binnen de varkens- en rundsveesector verwerven”, vertelt overnemer Frank Decadt. “Een efficiënte organisatie is de enige manier om een gezonde toekomst in onze sector uit te bouwen. Daarom is deze samenwerking voor onze klanten cruciaal omdat we kwaliteitsvolle voeders kunnen blijven aanbieden voor een competitieve prijs met bijhorende expertise en vlotte service. Daarnaast zullen we altijd gefocust blijven op innovatie en blijven we meedenken met onze klanten. Met verenigde krachten kunnen we dat nog beter waarmaken”, legt Decadt uit.

Tegelijk beseffen beide bedrijven maar al te goed dat hun aandacht voor persoonlijk contact met de klanten altijd al een van de grote sterktes is geweest. “Dit blijft ook zo in de toekomst. De familiale waarden van zowel Voeders Denys als Voeders Decadt zijn hiervoor een garantie.”

Samen zullen de bedrijven ongeveer driehonderdduizend ton mengvoeder per jaar produceren. Voor de klanten verandert er niks. De vestigingen van beide bedrijven blijven bestaan en de contactpersonen en diensten blijven ook dezelfde.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer