2 De bestuurster kwam op haar dak terecht nadat ze tegen het geparkeerde voertuig aanreed.
Koen Baten De bestuurster kwam op haar dak terecht nadat ze tegen het geparkeerde voertuig aanreed.

Bestuurster botst tegen geparkeerd voertuig en komt op haar dak terecht

Op de Gentsesteenweg in Aalst is zondagavond in de Volksverheffingsstraat een bestuurster met haar Hyundai I30 op haar dak terechtgekomen. Het ongeval gebeurde rond 22.15 uur. 

De vrouw reed in de richting van Erpe-Mere toen ze plots afweek van haar rijbaan. Daar botste ze op een geparkeerde wagen, waarna ze kantelde met haar voertuig. Het geparkeerde voertuig werd zwaar beschadigd en kwam door het ongeval schuin te staan. Het geparkeerde voertuig botste net niet tegen zijn voorligger. De brandweer werd opgeroepen bij het ongeval, maar de vrouw kon zelf nog uit haar voertuig stappen. Ze werd wel gewond naar het ziekenhuis van Aalst gebracht. 

De Gentsesteenweg was een tijdlang afgesloten in beide richtingen tot de politie de plaats van het ongeval vrij gaf om alles te takelen. 

2 De bestuurster kwam op haar dak terecht nadat ze het geparkeerd voertuig aanreed.
Koen Baten De bestuurster kwam op haar dak terecht nadat ze het geparkeerd voertuig aanreed.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Carl Parker

    Ofwel zelf verstrooid ofwel iemand uit de andere richting verstrooid, samengevat: rij gefocust in het verkeer. Te veel prutser.

Lees meer