Het station van Liedekerke, waar de feiten gebeurden
Mozkito Het station van Liedekerke, waar de feiten gebeurden

Briefje van man die treinbegeleider sloeg maakt geen indruk op rechter

Een man uit Liedekerke is veroordeeld tot 6 maanden cel voor slagen en verwondingen tegen een treinbegeleider. 

In juni 2016 kwam het aan het station van Liedekerke tot een verhitte discussie over zijn vervoersbewijs. Uiteindelijk kon hij zich niet beheersen en deelde hij een stevige slag uit aan de treinbegeleider. Ondanks dat het slachtoffer hem aanwees als dader en een onafhankelijke getuige hem uit een fotocollectie haalde ontkende hij elke betrokkenheid. Voor de behandeling van zijn zaak kwamen enkel zijn ouders opdagen. Hijzelf had enkel een briefje geschreven met daarop ‘ik heb het niet gedaan’. Veel indruk maakte dit ‘pleidooi’ niet op de rechter die hem een effectieve straf gaf. 

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Nadine Abe

    Toont van geen respect meer te hebben ,

  • frank stichelmans

    Hij is nog te laf voor zelf naar de rechtbank te komen . Ik hoop dat de ouders hem ook een briefje geven van de rechter met 6 maand cel .

Lees meer