Van 10 tot en met 20 juni staat De Klimaatmobiel op de parking van de Warandestraat.
RV Van 10 tot en met 20 juni staat De Klimaatmobiel op de parking van de Warandestraat.

De Klimaatmobiel strijkt neer in Liedekerke (en staat 10 dagen in de Warandestraat)

Van 10 tot en met 20 juni staat De Klimaatmobiel op de parking van de Warandestraat. In de Klimaatmobiel krijgen bezoekers meer uitleg over mogelijke energiepremies.

In De Klimaatmobiel geeft een expert uitleg over de maatregelen die je kan nemen om energie te besparen en het comfort te verhogen. Zo wordt uitgelegd welke energiepremies en leningen mogelijk zijn. Daarnaast is er een mogelijkheid om een begeleiding om maat uit te werken. Een expert zorgt dan voor een volledige audit van de woning en stelt een plan op. Dankzij de steun van de gemeente Liedekerke, de netbeheerder en de provincie kost deze begeleiding 100 euro.

Wie een bezoekje wil brengen aan de Klimaatmobiel, kan van maandag tot en met donderdag langsgaan van 14 uur tot 18 uur. Meer info vind je via benoveren@pajopower.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer