GO! Atheneum en De Boomgaard hebben zich ingeschreven bij de Rode Neuzen Dag, een actie die projecten over mentale sterkte bij jongeren steunt.
PHOTONEWS GO! Atheneum en De Boomgaard hebben zich ingeschreven bij de Rode Neuzen Dag, een actie die projecten over mentale sterkte bij jongeren steunt.

GO! Atheneum en De Boomgaard worden Rode Neuzen Scholen

GO! Atheneum en De Boomgaard hebben zich ingeschreven bij de Rode Neuzen Dag, een actie die projecten voor mentale sterkte bij jongeren steunt.

Rode Neuzen Dag is een actie van VTM, Qmusic, HLN en de bank Belfius. Ieder jaar zamelt het initiatief geld in voor projecten die jongeren mentaal sterker maken, vooral op scholen. In Liedekerke hebben al twee scholen zich ingeschreven: GO! Atheneum en De Boomgaard. Zij zullen de komende maanden initiatieven organiseren rond de thema’s van de Rode Neuzen Dag.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer