Tara De Bolle
Mozkito Tara De Bolle

Haaltertse verenigingen organiseren samen benefiet voor Tara

MBFI 69, KSA Haaltert en FV De Fles organiseren op zondag 5 mei een benefiet voor Tara De Bolle, de vrouw uit Liedekerke die slachtoffer werd van de vleesetende bacterie.

De dokters noemden het een mirakel dat Tara het heeft overleefd, maar het verdict is zwaar. Haar beide benen en handen moesten geamputeerd worden. Het kostenplaatje is immens: de (elektrische) prothesen/rolstoel, andere benodigde hulpmiddelen, ziekenhuis- en renovatiekosten,… Daarom werden er al verschillende acties opgestart om het gezin te steunen. Ook in Haaltert wordt er nu een benefiet voor Tara georganiseerd.

De benefiet start al vanaf 8 uur ’s morgens met een ontbijt. Er is een motorrit van 120 kilometer, een wandeling ‘de Patjesroute’ van 5 kilometer (beiden aangeduid met pijlen) en een fietstocht - de ‘Jozef De Brouwer-fietsroute’ - van 25, 35 of 50 kilometer (met brochure). Tussen 13 uur en 17 uur is er sport en spel onder leiding van KSA Sint-Jan Haaltert, kindergrime, hairstyling en kinderkastelen. Deelnemen kost 5 euro voor het hele pakket.

Om 17 uur is er een optreden van coverband ‘Provisoir’ en er kan de hele dag lang worden gesmuld van pannenkoeken, suikerwafels, mattentaarten en een barbecue met broodje braadworst, brochette en hamburger.

De benefiet voor Tara vindt zondag van 8 uur tot 22 uur plaats in de Bruulstraat in Haaltert, op het terrein schuin tegenover Café De Fles.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer