3 De wagen ging volledig in vlammen op.
RV De wagen ging volledig in vlammen op.

Mysterieuze wagen zonder nummerplaten en met wielklem van politie in vlammen opgegaan

Een wagen in Denderleeuw is in de nacht van zondag op maandag rond 4.45 uur volledig in vlammen opgegaan. Het voertuig stond geparkeerd in de A. Rodenbachstraat onder de bomen langsheen de spoorweg. De auto stond er al een hele tijd en werd vermoedelijk in brand gestoken. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Toen de eerste oproep bij de brandweer van Denderleeuw binnenkwam, stond de wagen al in lichterlaaie. De hulpdiensten konden niets anders meer doen dan het voertuig gecontroleerd te laten uitbranden. De Ford stond er al een hele tijd geparkeerd en had geen nummerplaten meer. De politiezone van Denderleeuw/Haaltert had ook al een klem aan de wagen gehangen waardoor het voertuig niet meer rijvaardig was. 

De kans is dan ook groot dat er kwaad opzet in het spel is. Het parket werd verwittigd en zij stuurden een deskundige langs om een onderzoek in te stellen. De Rodenbachstraat was een tijdlang afgesloten voor het verkeer en moest plaatselijk rondrijden. Bij het incident raakte gelukkig niemand gewond en werd er geen verdere schade aangericht. 

3 Van het voertuig bleef niets meer over.
Koen Baten Van het voertuig bleef niets meer over.
3 Van het voertuig bleef niets meer over.
Koen Baten Van het voertuig bleef niets meer over.

Lees meer