De Braderie in de Stationsstraat kon rekenen op honderden bezoekers.
Mozkito De Braderie in de Stationsstraat kon rekenen op honderden bezoekers.

Politiezone TARL: "Braderie Stationsstraat vlekkeloos verlopen”

De braderie van de Stationsstraat is de afgelopen editie incidentloos verlopen. Dat bevestigt politiezone TARL.

Vorig jaar moest de lokale politie maar liefst 17 keer uitrukken, onder meer voor vechtpartijen en geluidsoverlast. Het college besliste daarom om beperkende maatregelen in te voeren. Cafés mochten onder meer slechts muziek buiten draaien tot 22 uur.

Goede samenwerking

De maatregelen lijken hun doel te bereiken, want de afgelopen editie van de braderie verliep vlekkeloos. “In tegenstelling tot vorig jaar was er ditmaal geen enkel incident dat de rechtstreekse tussenkomst van de politie vereiste. Alle deelnemende horecazaken hebben de opgelegde normen om de geluidsoverlast te beperken secuur nageleefd. De burgemeester en de politie willen dan ook iedereen uitdrukkelijk danken voor de goede samenwerking”, aldus de politiezone TARL.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer