De lichamen van het bejaarde koppel werden vrijdag aangetroffen in deze woning in Asse-ter-Heide.
Mozkito De lichamen van het bejaarde koppel werden vrijdag aangetroffen in deze woning in Asse-ter-Heide.

Schaamteloos: dieven breken leegstaande woning binnen van bejaard koppel dat dood werd teruggevonden

Dieven hebben afgelopen weekend ingebroken in de woning van een bejaard koppel dat vrijdag dood werd aangetroffen.

De daders forceerden de achterdeur van de woning en doorzochten alle kamers. Kasten en lades werden opengetrokken en doorzocht.

De inbraak werd ontdekt nadat een buur een verdachte wagen had gesignaleerd. Hij alarmeerde de politie. Toen de inspecteurs bij de woning aankwamen, waren de inbrekers al gevlucht. Het is niet duidelijk of ze iets hebben buitgemaakt.

De lichamen van het bejaarde koppel werden vrijdag aangetroffen in de woning. De slachtoffers bleken drie weken voordien al overleden.

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Erwin Vandriessche

    Het is schandalig en dieven schrikken voor niets terug! Maar ook de media moet voorzichtiger omspringen met meldingen en foto's van zulke zaken, zodat kandidaat inbrekers geen tips krijgen. Daarom dat veel begrafenis ondernemers afraden om rouwadressen te vermelden op de overlijdensberichten.

  • Erik Audenaert

    Wat er nu allemaal gebeurt is niet te vatten . Ik ben nu al bang dat mijn kleinkinderen een onveilige en onzekere toekomst gaan moeten meemaken . En de overheid blijft maar toekijken alsof dat dit de normale wereld is .

Lees meer