3 Jeugdcentrum Bokaal wordt een tijdelijke triagepost.
RV Jeugdcentrum Bokaal wordt een tijdelijke triagepost.

Triagepost in Bokaal voor inwoners van Liedekerke en Denderleeuw die mogelijk besmet zijn met Covid-19

De huisartsen van Liedekerke en Denderleeuw starten samen met de gemeentebesturen van beide gemeenten een triagecentrum op in jeugdcentrum BOKAAL in Liedekerke. Patiënten die mogelijk besmet zijn met Covid-19 zullen door hun huisarts naar hier doorverwezen worden. Testen worden er niet afgenomen.

Vanaf maandag zullen inwoners van Liedekerke en Denderleeuw die infectie- of ziektetekenen van een besmetting met Covid-19 vertonen doorverwezen worden naar het triagecentrum in BOKAAL. Dat jeugdcentrum is gelegen aan het sportcomplex in de Sportlaan. Mensen bellen eerst hun huisarts op die vervolgens een afspraak zal maken in het consultatiepunt. Zondag afspraak wordt het ten strengste afgeraden naar BOKAAL af te zakken. Daar zullen artsen nagaan of er een kans op besmetting is en zal er beslist worden of de patiënt naar het ziekenhuis moet of in thuisisolatie mag blijven. 

3
RV
3 In de sporthal werden wachtruimtes ingericht.
RV In de sporthal werden wachtruimtes ingericht.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer