ASSE: Edingsesteenweg
Mozkito ASSE: Edingsesteenweg

Vanaf maandag verkeershinder op Edingsesteenweg (N285) in Asse verwacht

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) begint morgen (maandag) met de heraanleg van een deel van de Edingsesteenweg (N285). Het verkeer kan slechts beurtelings voorbij de werfzone rijden.

De aannemer gaat de weg herstellen ter hoogte van het kruispunt met de Mazier, over een afstand van 400 meter. Het gaat om het rijvak richting Ternat. Eerst worden de bestaande betonplaten opgebroken waarna een nieuwe asfaltlaag wordt aangebracht. 

De weg blijft open maar automobilisten kunnen, door middel van tijdelijke verkeerslichten, slechts beurtelings voorbij de werf rijden. In de Mazier wordt tijdens de werken eenrichtingsverkeer van kracht. Dat betekent dat automobilisten alleen de straat inrijden via de Edingsesteenweg. De werken duren tot 22 augustus. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer