Het Sint-Gabriëlinstituut staat momenteel leeg.
Mozkito Het Sint-Gabriëlinstituut staat momenteel leeg.

Vandaal snel gevat nadat hij zijn vernielingen bij Sint-Gabriël filmt en op sociale media plaatst

Een vandaal heeft zichzelf de das omgedaan door zijn ‘werk’ te filmen en op sociale media te plaatsen. De politie had melding gekregen over het vandalisme. Hoe het bewijs tot bij de politie geraakte is niet duidelijk.

De politie werd zaterdagavond rond 22 uur opgeroepen voor vandalisme het leegstaande schoolgebouw van Sint-Gabriël. Bij aankomst kon er niemand meer worden aangetroffen, maar de agenten stelden wel vast dat verschillende brandblussers waren leeggespoten en dat ook enkele ramen ingegooid waren.

De politie kon uiteindelijk de hand leggen op de beelden die de dader zelf maakte en op sociale media plaatst. Hoe de politie hier haar hand kon opleggen wordt niet meegedeeld, maar het maakte het wel een koud kunstje om de vandaal te identificeren. Hij zal later nog verhoord worden. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer