Timo Schoukens vroeger en vandaag, een verschil van 110 kilogram
Mozkito Timo Schoukens vroeger en vandaag, een verschil van 110 kilogram

Exclusief voor abonnees

Vorig jaar woog hij nog 189 kg, nu bedwingt Timo (38) Mont Ventoux: “Geweend toen ik bovenkwam”

Vorig jaar stond de wijzer van de weegschaal op 189 kilogram, maar na een bypass-operatie, uren van intense training én 110 kilogram eraf, klom Timo Schoukens (38) het voorbije weekend bijna gezwind de Mont Ventoux op. “Wie had ooit durven denken dat ik dit had aangekund”, glundert Timo nog na, die aan ons verklapt hoe hij de weg naar de top bereikte.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

29 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • ilse note

    Jan Hebbelinck, artikel beter lezen. Hij heeft gastric bypass gekregen. Tina, bypass krijg je ook alleen als natuurlijke manier nt lukt. Soms is eten meer psychisch, en dan mag je 1000 dingen proberen, is sterker... Ja, ik heb ook een bypass gehad, en lichaam offert daar nadien veel vr op. Dat is niet operatie en het gewicht valt eraf! Is karakter kweken! Na 1j kan je terug hervallen. Ik zou -als ik in staat was om te sporten- nog niet bereiken wat jij deed. Petje af! Bravo!

  • Jan Hebbelinck

    Chapeau.... Maar is dit wel gezond zo? Of is het met operatie?

Lees meer