getty

Vzw de Jeugd van Lut & Jan organiseert wandeltocht en spaghettifestijn

Vzw de Jeugd van Lut & Jan viert het einde van de vakantie op zaterdag 24 augustus met een wandeltocht en een spaghettifestijn.

De wandeltochten vertrekken vanaf 7.30 uur aan basisschool De Krekel in Haaltert. De deelnemers kunnen kiezen tussen een buggyvriendelijke familiewandeling van 7 km of een iets meer uitdagende variant van 11 of 18 km. De wandelaars betalen 3 euro voor een volwassene of 1,5 euro per kind (inclusief ijsje). Leden van KSA Sint-Lut en KSA Sint-Jan mogen gratis meewandelen. De opbrengst gaat naar de nieuwbouw van de twee Haaltertse jeugdverenigingen.

Van 11.30 uur tot 22 uur kan men het bouwproject van KSA Sint-Lut en KSA Sint-Jan Haaltert verder steunen tijdens het spaghettifestijn in basisschool De Krekel. Voor 12 euro (volwassene) of 8 euro (kind jonger dan 12 jaar) serveert de vzw u spaghetti bolognese of vegetarische pasta. Wie zijn eigen gamel meebrengt, krijgt 1 euro korting. Kaarten zijn te verkrijgen bij de leden van vzw de jeugd van Lut & Jan of bij de leiding van KSA Sint-Lut en KSA Sint-Jan Haaltert.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer