2 Donald De Kock links met naast hem Fernand Depril. Rechts staan Carine en Freddy, uitbaters van café Pajot.
RV Donald De Kock links met naast hem Fernand Depril. Rechts staan Carine en Freddy, uitbaters van café Pajot.

Warm gebaar: vrienden schenken 2.310 euro aan door brand getroffen koppel

De vrienden Fernand Depril (67) en zijn vriendin Gloria ‘Gloke’ Buyl hebben 2.310 euro geschonken aan het koppel. De twee werden vorige maand getroffen door een hevige brand in de Stationsstraat. Het geld werd verzameld tijdens een steunactie in café Pajot.

De steunactie ging op 13 april door onder de naam A-PRIL PARTY. Vaten bier werden gesponsord door onder meer verschillende zelfstandigen en andere café-uitbaters en de getapte pintjes werden aan twee euro verkocht. Leslie Demilde stond met een hamburgerkraam aan het café en voegde per verkochte hamburger 50 cent toe aan de spaarpot. Donald ‘dj Ducky’ De Kock draaide samen met dj Karel plaatjes om er een kleine fuif van te maken.

Afgelopen weekend kon de verzamelde opbrengst van 2.310 euro aan Fernand overhandigd worden, een extra financieel steuntje dat de vrienden verzamelden uit sympathie en als blijk van vriendschap. 

2 Fernand en Gloria verloren alles bij de hevige brand in hun 150 jaar oude woning. Zelf konden ze gelukkig tijdig aan de vlammen ontsnappen.
Mozkito Fernand en Gloria verloren alles bij de hevige brand in hun 150 jaar oude woning. Zelf konden ze gelukkig tijdig aan de vlammen ontsnappen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer