De fitness in Lier langs de Aarschotsesteenweg
Google Maps De fitness in Lier langs de Aarschotsesteenweg

Dak van fitness stort deels in

Een deel van het dak van NRG Fitness langs de Aarschotsesteenweg in Lier is vanavond ingestort. Er vielen geen gewonden, de politie verzegelde intussen de ingang tot het gebouw.

Omstreeks 20.00 uur ontvingen de hulpdiensten uit Lier een melding dat er een deel van het dak van het fitnessgebouw was ingestort. De politie en de brandweer snelden ter plaatse. Zij stelden vasten dat er een deel van plafond van de vrouwenkleedkamer was ingezakt. Ook burgemeester Frank Boogaerts (N-VA) kwam ter plaatse. Na overleg met de hulpdiensten werd er beslist om het gebouw te verzegelen. Tot nader orde mag niemand het gebouw nog betreden. Bij het incident donderdagavond raakte niemand gewond. Over de oorzaak is er nog niets bekend. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer