Burgemeester Frank Boogaerts.
David Legreve Burgemeester Frank Boogaerts.

Dans mee met burgemeester voor goede doel

Liers burgemeester Frank Boogaerts (N-VA) nodigt zijn stadsgenoten uit ten dans. Nu zaterdag staat in cultureel centrum De Mol immers het zogenaamde ‘Bal met de Burgemeester’ op het programma. Het dansfeest begint om 20 uur.

Pino Baresi en Ronny Lee zullen een muzikaal optreden verzorgen. Later op de avond neemt DJ Starlight over. De opbrengst van het feestje gaat integraal naar dagopvangcentrum Den Brand (in de Sint-Annastraat). Al sinds 2004 kunnen personen met een beperking bij de Lierse afdeling van Den Brand terecht voor een zinvolle en aangename tijdsbesteding.

Kaarten voor het bal kosten vijf euro in voorverkoop en acht euro aan de kassa. Voorverkooppunten zijn dagbladhandel Gidi (Berlaarsestraat 27) en dagbladhandel Het Nieuwspunt (Dorpsstraat 9).

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer