De eerstesteenlegging van de KMO-zone Vakenderveld
RV/Valerie Clarysse De eerstesteenlegging van de KMO-zone Vakenderveld

Eerste steen nieuwe KMO-zone is gelegd: Bollaarpark gaat plaats bieden aan tachtig bedrijven

Vakenderveld: zo gaat de straat heten die de nieuw te bouwen KMO-zone Bollaarpark in Lier moet ontsluiten. De straatnaam werd bekendgemaakt tijdens de officiële eerstesteenlegging van het project.

Projectontwikkelaar Futurn gaat de komende jaren een KMO-zone met plaats voor een tachtigtal ondernemingen ontwikkelen tussen de Bollaar- en de Mallekotstraat. Een voormalig militair domein van ongeveer zes hectare groot krijgt op deze manier een nuttige invulling. De oplevering van de eerste bedrijfsgebouwen wordt eind dit jaar verwacht.

“Deze omvorming van een vervallen site naar een modern bedrijfspark is een absolute meerwaarde voor onze stad”, aldus schepen van Lokale Economie Rik Verwaest (N-VA). “Lokale bedrijven kunnen zich hier verankeren en nieuwe initiatieven vinden er ruimte. Ongetwijfeld zullen heel wat stadsgenoten in de toekomst werk vinden in Bollaarpark.”

Meer info is terug te vinden op www.futurn.be. Geïnteresseerden kunnen ook een mail sturen naar laure@futurn.be

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer