Fietsende scholieren kunnen een ontmoeting winnen met de acteurs van De Buurtpolitie.
RV Fietsende scholieren kunnen een ontmoeting winnen met de acteurs van De Buurtpolitie.

Laat je zien op de fiets en win een ontmoeting met acteurs Buurtpolitie

De politiezones Lier, Heist, Bodukap en Berlaar-Nijlen voeren een gezamenlijke actie die fietsende scholieren moet aanzetten om zichzelf beter zichtbaar te maken in het verkeer. Aan de sensibiliseringsactie is ook een wedstrijd verbonden. De winnaars krijgen een ‘meet and greet’ met de cast van het populaire tv-programma De Buurtpolitie.

Aan alle schoolkinderen tot en met de eerste graad van het middelbaar onderwijs wordt gevraagd om steeds een fluovestje en helm te dragen als ze zich met de fiets verplaatsen. Wie zichzelf fotografeert in verkeersveilige outfit en deze selfie post op de facebookpagina van één van de betrokken politiezones maakt kans op een ontmoeting met enkele acteurs van De Buurtpolitie. De vier meest originele foto’s zullen worden uitgekozen.

De actie loopt tot begin oktober. De ‘meet and greet’ is voorzien op woensdag 23 oktober in het Lierse politiekantoor.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer