Voetbalclub Lyra-Lierse zamelde in het kader van De Warmste Week geld in voor de vzw Tejo. Onder andere Liers voetbalicoon Eric Van Meir kwam de cheque mee uitreiken.
David Legreve Voetbalclub Lyra-Lierse zamelde in het kader van De Warmste Week geld in voor de vzw Tejo. Onder andere Liers voetbalicoon Eric Van Meir kwam de cheque mee uitreiken.

Lyra-Lierse haalt 1 177 euro op voor vzw Tejo

In het kader van De Warmste Week zamelde voetbalclub Lyra-Lierse Berlaar onlangs geld in voor de vzw Tejo, die zich inzet voor kwetsbare jongeren. Lyra-Lierse overhandigde Tejo vanochtend een cheque ter waarde van 1 177 euro.

Tejo biedt in tal van gemeentes gratis therapeutische hulp aan jongeren die het moeilijk hebben of sociaal kwetsbaar zijn. Ook in het Lierse begijnhof heeft Tejo een uitvalsbasis. Lyra-Lierse besloot de vzw een financieel duwtje in de rug te geven. Tijdens de recentste thuismatch tegen Wellen organiseerde de club een tombola onder de aanwezigen. De vijf winnaars kregen een gratis verblijf in een vakantiewoning van sponsor Vosproperties. De actie leverde dus een mooie som op en die werd inmiddels overgemaakt aan Tejo.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer