Een archiefbeeld van de Springkastelendag van twee jaar geleden.
David Legreve Een archiefbeeld van de Springkastelendag van twee jaar geleden.

Moevement viert einde schooljaar met Springkastelendag en Moev’it festival

Het Lierse jeugdcentrum Moevement viert deze week het einde van het schooljaar met twee intussen vertrouwde activiteiten. Op woensdag 26 juni is het Springkastelendag en op donderdag 27 juni staat het tienerfestival Moev’it op het programma.

Op het grasveld aan het Moevement staan woensdag tal van springkastelen opgesteld waarop kinderen tussen 4 en 12 jaar zich kunnen uitleven. Er kan worden gesprongen tussen 13.30 en 17 uur. Als het mooi weer wordt – en daar ziet het naar uit – zijn er ook waterattracties voorzien. Elk deelnemend kind dient een begeleider mee te brengen. Op donderdag kunnen scholieren van 12 tot 15 jaar aan het Moevement naar het jaarlijkse Moev’it festival. Vanaf 19 uur zorgt DJ Mattic voor de muziek, terwijl er ook heel wat randanimatie is. Het einde van het festival is voorzien rond 22 uur. De toegangsprijs voor beide evenementen bedraagt 5 euro. Wie een UiTPAS heeft mag zelfs gratis binnen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer