Pongo verovert meteen de harten van de kinderen.
Foto WAE Pongo verovert meteen de harten van de kinderen.

Pinguïn Pongo mascotte in De Waterperels

Pinguïn Pongo is gisteren voorgesteld als nieuwe mascotte van zwembad De Waterperels. "Pongo zal iedereen verwelkomen en deelnemen aan onze activiteiten", zegt zwembadmanager Evi De Herdt.

Een kraan leverde een houten kist af waar Pongo inzat. De mascotte had zogezegd een lange reis achter de rug en kwam recht van de Zuidpool.


Naast Pongo werd ook het programma voor de rest van de zomer voorgesteld. Het weekend van 23 en 24 augustus wordt de vakantie afgesloten met een barbecue en Surfrodeo. Het combiticket, zwemmen en barbecue, kost 20 euro en voor de kinderen 11 euro. Inschrijven 03/293.58.90. Na de vakantie van 1 tot 5 september wordt het water- en recreatiebad onderhouden.


Twee kunstenaars Joachim en Andreas creëren de eerste week van september een graffitikunstwerk in de overdekte parking aan het zwembad. Vrijdag 5 september van 15 tot 20 uur wordt het kunstwerk ingehuldigd met breakdance, voetbal, skatecontest en muziek. Nieuw is dat jongeren van 8 tot 15 jaar vanaf 6 september tot 17 december kunnen genieten van een Kidspas. "De Kidspas is geldig op woensdag van 14 tot 17 uur en kost 28 euro. Kinderen kunnen dan genieten van een hindernissenparcours en spelmateriaal.


(WAE)

Lees meer