De organisatoren van de Midzomernachtrun kregen te weinig inschrijvingen binnen en besloten dan maar om de race dit jaar te annuleren.
Klaas De Scheirder De organisatoren van de Midzomernachtrun kregen te weinig inschrijvingen binnen en besloten dan maar om de race dit jaar te annuleren.

Te weinig inschrijvingen: Midzomernachtrun geannuleerd

De Midzomernachtrun, een loopwedstrijd ten voordele van de oncologische afdeling van het Lierse Heilig-Hartziekenhuis, gaat komend weekend niet door. Dat maakten de organisatoren bekend via Facebook.

Amper een week nadat de organisatie een persconferentie hield om de zevende editie van de Lierse Midzomernachtrun te promoten, volgde de mededeling dat deze aflossingsrace voor het goede doel wordt afgelast. “Helaas zijn er dit jaar onvoldoende inschrijvingen om een sfeervolle Midzomernachtrun te kunnen organiseren. We hebben jammer genoeg moeten beslissen om het evenement te annuleren. Bedankt aan de ploeg vrijwilligers die paraat stond”, staat te lezen op Facebook.

Vermoedelijk ondervond het event te veel concurrentie van Lier Feest, dat dit jaar één weekend vroeger wordt georganiseerd dan in 2018. Vorig jaar bracht de Midzomernachtrun nog 3.300 euro op voor het Heilig-Hartziekenhuis.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer