De organisatie van de Pallieterclassic bij twee oldtimers.
RV De organisatie van de Pallieterclassic bij twee oldtimers.

Vierde Pallieterclassic houdt vast aan succesrecept

Op de Grote Markt in Lier werd vandaag de vierde Pallieterclassic voorgesteld. Deze toerrit voor oldtimers vindt op zondag 2 juni plaats in Lier en omgeving.

Voor de vierde editie van de Pallieterclassic houden de organisatoren grotendeels vast aan de succesformule van de voorbije jaren. De organisatie dokterde een tocht uit die vertrekt in het centrum van Lier en de deelnemers verder in Boechout, Vremde, Oelegem, Zandhoven, Viersel, Pulle, Grobbendonk, Nijlen en Kessel brengt.

“In totaal is er ongeveer honderd kilometer af te leggen. We koppelen een klein wedstrijdelement aan de tocht. Het gaat niet om snelheid, maar het is wel zaak om onderweg goed op te letten”, verklapt medeorganisator Jos Verhoeven. “Voor aanvang van de rit doen we met zijn allen een kleine wandeling door Lier en nadien gaan we gezamenlijk eten in het Hof van Aragon.”

Deelnemers aan de Pallieterclassic worden op 2 juni om 10 uur op de Lierse Grote Markt verwacht. Het effectieve vertrek is rond 13 uur, de aankomst rond 17.30 uur. Inschrijven kost 115 euro per auto (inclusief twee passagiers). Per extra passagier betaal je 45 euro (de prijs van de catering). Om praktische redenen wordt er gevraagd om ten laatste op 23 mei in te schrijven. De voorbije jaren lokte de rondrit tussen de vijftig en tachtig oldtimers. Meer info op www.pallieterclassic.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer