De winnaars van de 'Shine wedstrijd' met de acteurs uit De Buurtpolitie.
RV/Politie Lier De winnaars van de 'Shine wedstrijd' met de acteurs uit De Buurtpolitie.

Winnaars ‘Shine wedstrijd’ ontmoeten acteurs uit De Buurtpolitie

Het politiekantoor van Lier kreeg woensdag bekend volk over de vloer. Enkele acteurs uit De Buurtpolitie kwamen er langs om de winnaars te huldigen van de ‘Shine wedstrijd’ die de politiezones Lier, Heist, Bodukap en Berlaar-Nijlen onlangs organiseerden.

De vier betrokken politiezones probeerden bij de start van het nieuwe schooljaar fietsende kinderen te motiveren om steeds een fluovestje en een helm te dragen. Wie een originele foto van zichzelf in ‘verkeersveilige’ outfit instuurde, maakte kans op een ‘meet and greet’ met enkele acteurs van het populaire tv-programma De Buurtpolitie.

Uiteindelijk ging de hoofdprijs naar Livia en Freya uit Lier, Jana uit Putte, Ode uit Berlaar en het voltallige zesde leerjaar van Vrije Basisschool Hallaar. Woensdag kregen de winnaars dan uitgebreid de tijd om vragen te stellen aan de acteurs, handtekeningen te jagen en selfies te scoren. De scholieren in kwestie beloofden dat ze ook tijdens de rest van het schooljaar steeds hun fluovestje zullen aantrekken en hun helm zullen opzetten.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer