2 Evi De Herdt van De Waterperels bij één van de twee automatische ticketzuilen. Tegen half juli zou het systeem operationeel moeten zijn.
Marc Aerts Evi De Herdt van De Waterperels bij één van de twee automatische ticketzuilen. Tegen half juli zou het systeem operationeel moeten zijn.

Zwembad Waterperels investeert 100.000 euro
om wachtrijen te verkleinen

Zwembad Lago De Waterperels in Lier investeert 100.000 euro in twee digitale ticketzuilen en een toegangscontrolesysteem met automatische poortjes. Dit om wachtrijen aan de entree te verkleinen. Tegen midden juli zouden de nieuwigheden operationeel moeten zijn.

Door het warme weer was het afgelopen weekend behoorlijk druk in De Waterperels. Bij momenten stonden de bezoekers zelfs tot buiten aan te schuiven. Om in de toekomst wachtrijen korter te maken, investeerde Lago recent in een vernieuwing van de inkomhal.

“Onze receptie werd aangepast en de looprichting voor de bezoekers wordt voortaan duidelijker aangegeven”, vertelt zwembadmanager Evi De Herdt. “Bovendien plaatsten we twee automatische ticketzuilen, als aanvulling op onze bemande kassa’s. Verder lieten we een controlesysteem met automatische poortjes installeren. Zwemmers met een abonnement zullen daardoor binnenkort niet meer langs de kassa moeten passeren.” Momenteel worden de nieuwe snufjes gefinetuned. Als alles normaal verloopt, zijn ze ten laatste midden juli operationeel.

2 Lago De Waterperels investeerde ook in een toegangscontrolesysteem met automatische poortjes.
Marc Aerts Lago De Waterperels investeerde ook in een toegangscontrolesysteem met automatische poortjes.

Overigens werd ook in de zweminfrastructuur zelf geïnvesteerd. Zo staan er sinds kort enkele bijkomende speeltuigen in het kinderbad. Tijdens de zomermaanden organiseert Lago De Waterperels traditiegetrouw een aantal bijkomende activiteiten om de zwemmers te amuseren. Meer info op http://www.lagolier.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer