De schade aan de wagens is groot.
Frank Eeckhout De schade aan de wagens is groot.

Drie wagens botsen op N8 in Lierde

Op de N8 in Lierde raakten zaterdagmiddag drie wagens betrokken bij een ongeval. Eén jonge bestuurder raakte gewond. De schade aan de wagens is groot.

Het ongeval gebeurde rond 12.30 uur ter hoogte van het kruispunt met de Hoogstraat en de Eikenmolen. De 19-jarige S.P. uit Sint-Martens-lierde kwam met zijn Peugeot de Eikenmolen uitgereden en wilde de N8 oversteken. Hij werd daarbij in de flank gegrepen door de 33-jarige J.D.T die met zijn Mercedes uit de richting van Brakel kwam. Door klap belandde de Peugeot op een Volkswagen van D.C (61) uit Nederbrakel, die stilstond in de Hoogstraat en wachtte om de N8 op de rijden. Door het ongeval was er tijdelijk lichte verkeershinder ter hoogte van het kruispunt. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer